Lepa Brena zapalila Zagreb: Prepuna Arena uglas pjevala ‘Jugoslovenku’Na prvom od dva vrhunski producirana zagrebačka koncerta Brena je izgledala poput svjetskih zvijezda: Raskošna pozornica, vrhunski prateći bend, plesači, koreografije, ali i brojne promjene kostima dovele su publiku do delirija.

Kad tome pridodamo da je izvela čak 45 pjesama tokom 2,5 sata koncerta, dobijemo pravi koncertni spektakl koji spada među najbolje viđene ove godine u Zagrebu.

Na samom početku koncerta, tijekom izvođenja pjesme “Boliš i ne prolaziš“. Brena se spustila s pozornice na velikoj zvijezdi, praćena vriskovima publike. Uslijedile su novije pjesme poput “Srećna žena“, “Kao nova” i “Tako si juče“, međutim publika je oduševljeno pjevala kad su čuli stare hitove poput “Jugoslovenka“, “Luda za tobom” i “Šeik“.

kon svakog bloka pjesama mijenjala se odjeća i koreografija, kao i pratnja na pozpornici. Tokom cijelog koncerta uz Brenu se na pozornici pojavilo barem 50 ljudi, a među njima i članovi njene obitelji. Sin Stefan Živojinović s njom je pjevao duet “Jedan dan života“, a na samom kraju, prilikom izvođenja pjesme “Ja nemam drugi dom“, zagrljeni s njom stigli su i drugi sin Viktor, te suprug Slobodan. (Foto: Davornin Višnjić | Pixell

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*